Kiralık Jeneratör Pendik aramasıyla, Pendik ilçesi merkez veya mahallelerinde jeneratör ihtiyacınız olduğunu anlıyor ve sizleri İstanbul Pendik ‘te sunduğumuz jeneratör kiralama hizmeti hakkında bilgilendirmek istiyoruz.
Pendik ilçesinde jeneratör kiralama ihtiyacınız için Köseoğlu Jeneratör çözümler sunar. 1 saat içinde istediğiniz noktaya gelebilme yeteneğine sahip filomuz, elektrik ihtiyacınıza 18 adet jeneratörden oluşan filosuyla cevap verebilmektedir.
Köseoğlu jeneratör vizyonu gereği sektörün hizmet hızı, fiyat ve kalite açısından lideri olup dizi-film setleri, inşaat şantiyeleri, düğün organizasyonları ve konserler gibi organizasyonların problemsiz yürümesi için elinden gelen en iyi hizmeti sunar.
Kiralık Jeneratör hizmetimiz Pendik ilçesi ile sınırlı olmayıp, İstanbul Anadolu ve Avrupa Yakası’ nda hangi ilçesinde olursanız olun, bir telefonunuz ile istediğiniz lokasyonda mobil jeneratör aracımız ile elektrik kapınızda
Konumu uzak veya zor bir muhitte şantiyenizde elektrikle çalışan aletleriniz için jeneratör ihtiyacı duyabilirsiniz yada elektrik hattının mevcut olmadığı bir Kır Düğünü Organizasyonu için mobil jeneratör hizmetine ihtiyacınız olabilir. Nasıl jeneratör kiralayabilirim ? Fiyatı ne kadardır ? gibi sorularınızın cevabı bu yazıda.
Jeneratör nereden kiralanır?
18 farklı taşınabilir kabinli / kabinsiz jeneratör filomuz ile hizmetinizdeyiz
Köseoğlu Jeneratör, Pendik ve İstanbul’ un diğer tüm ilçelerinde 1 saat içerisinde hizmet götürebilme kapasitesine sahiptir. (Bu konuda yalnızca Adalar İlçemiz istisnadır, ilçemize olan ulaşım zorluğu, İstanbul un diğer ilçelerinden ayrılmakta olup, feribot saatleri ulaşım süresinde belirleyici olup, tek istisnadır.)
Pendik’ te Jeneratör Kirama Fiyatları ne kadar ?
Destek personelimize telefon ile ulaşıp, Çalıştıracağınız cihazlar ile ilgili bilgileri detayları ile iletip
Hangi konuma geleceği ?
Jeneratörün ne kadar süre çalışacağı ?
Gibi bilgileri iletip, net fiyatlar alabilir, bütçe programınızı yaparken zorlanmazsınız.
Jeneratör Kiralama Hizmeti Verilen Pendik Mahalleleri
Ahmet Yesevi Mahallesi
Bahçelievler Mahallesi
Ballıca Mahallesi
Batı Mahallesi
Çamçeşme Mahallesi
Çamlık Mahallesi
Çınardere Mahallesi
Doğu Mahallesi
Dumlupınar Mahallesi
Emirli Mahallesi
Ertuğrulgazi Mahallesi
Esenler Mahallesi
Esenyalı Mahallesi
Fatih Mahallesi
Fevzi Çakmak Mahallesi
Göçbeyli Mahallesi
Güllübağlar Mahallesi
Güzelyalı Mahallesi
Harmandere Mahallesi
Kavakpınar Mahallesi
Kaynarca Mahallesi
Kurna Mahallesi
Kurtdoğmuş Mahallesi
Kurtköy Mahallesi
Orhangazi Mahallesi
Orta Mahalle
Ramazanoğlu Mahallesi
Sanayi Mahallesi
Sapanbağları Mahallesi
Sülüntepe Mahallesi
Şeyhli Mahallesi
Velibaba Mahallesi
Yenişehir Mahallesi
Yeşilbağlar Mahallesi
Sahip olduğu jeneratör makine filosunun genişliği Anadolu ve Avrupa yakalarında Sancaktepe – Kağıthane gibi farklı iki ilçede merkezi bulunması sebebiyle en ekonomik ve en kaliteli hizmeti veren firmamızdan gönül rahatlığı ile jeneratör kiralama hizmeti alabilirsiniz.
Düğün ve Kokteyl Organizasyonları, İnşaat Alanları (Şantiyeler), Dizi ve Sinema Setleri, Konserler, Hastaneler, Okullar ve Oteller elektrik kesintilerinde yada ihtiyacınızda yanınızdayız.
Ümraniye Kiralık Jeneratör hizmeti için bizi arayın 0 534 54 54 555
Pendik İlçesi Tarihi
Pendik’in Adı
Çok eski bir yerleşim yeri olduğu bilinen Pendik’in bilinen en eski adı Pantikapaion’dur. Bizans Döneminde “her tarafı surlarla çevrili” anlamını taşıyan Pantecion, Latin egemenliğinde ise “duvar” anlamına gelen Peninda-kot ismini almıştır. Bu da bizi, Pendik’in egemen olan devletlerce bir savunma hattı olarak kullanıldığı bilgisine götürür. Pendik’ e beş köy, beş burun, beş çıkıntı, beş balıkçı köyü de denmiştir.
OSMANLI ÖNCESİ DÖNEM
İstanbul Boğazı ile Sakarya Nehri arasındaki bölgeye yerleşen ilk devletlerden biri olan Frigler’in kolu Bebrikler, bugünkü Pendik’e Bebrikya dedi.
MÖ 650 yılında bu bölgeye yerleşen ve Bitinya adını veren Bitinler ise Anadolu’ya hakim olmak isteyen Perslerin egemenliği altına girse de bir süre sonra Bitinya Krallığını kurar.
Pendik’in İslâm’la tanışması 668 yılında Ebu Süfyan komutasındaki orduların Üsküdar’a kadar ilerledikleri seferle gerçekleşir. 941’de Rus İstilasına uğrayan Pendik ve çevresi, 1071 Malazgirt Savaşında Müslüman Türklerce egemenlik altına alınır. Roma İmpatorluğu, MÖ 85 yılında Kalkhedon’a (Kadıköy) ayak bastıktan sonra MÖ 74 yılında Pendik’in de bağlı olduğu Bitinya’yı egemenlik altına alır. Pendik, MS 255’te Got İstilası sonrası diğer bir hükümdarlık olan Perslerin Kadıköy’e yaptıkları seferlerin de uğrak yeri olmuştur.
1096 Haçlı Seferlerinde tahrip edilen Pendik, 1204 yılında İstanbul’u ele geçiren Katolik Haçlıların Latin Devletine ev sahipliği yapar.
OSMANLI DÖNEMİ
Pendik, ilk defa 1328’de Aydos Kalesi ‘nin fethiyle Türklerin eline Geçer. Kalenin fethini gerçekleştiren Kara Gazi Abdurrahman, Orhan Gazi Tarafından Gerçekleştirilme Aydos Tekfurunun kızıyla evlendirilir.
İskân amacıyla Anadolu’dan gelen Türkler, Pendik’teki Kurtköy, Dolayoba, Yayalar, Şeyhli gibi köyleri kurmuşlardır. Yıldırım Beyazıt Dönemi’ nde doğuya yapılan seferleri fırsat bilen Bizans, Pendik’i birkaç defa eline geçirmiş olsa da Fatih Sultan Mehmet Han’ın 1453’ te İstanbul’u fethetmesiyle Pendik, kesin olarak Türk-İslâm Medeniyetine ev sahipliği yapacaktır.
Türkiye’nin İlk Planlı Kasabası
Padişahın emriyle Ayan Meclisi Senato Hariciye Encümen Reisliği görevini yürüten Azaryan Efendi, Pendik’in yeniden imar edilmesi için görevlendirilmiştir. Paris’ten getirilen mimar ve mühendislerce kasabanın ilk planları çizilmiş, şehrin kurulması için çalışmalara başlanmıştır. Böylece Pendik, Türkiye’nin ilk planlı kasabası olma unvanını kazanmıştır.
Azaryan Efendi bu planı çizdirirken isminin ilk harfi “A”yı Pendik’in ortasına işler. Harfin ayakları sahile uzanacak şekilde planlanır. Belediye binasının önündeki parkta birleşen Gazipaşa ve İsmet paşa Caddeleri harfin iki ayağını, Dr. Orhan Maltepe Caddesi ise harfin gövdesini oluşturmaktadır.
CUMHURİYET DÖNEMİ
1. Dünya Savaşı sonrası gerçekleştirilen işgallerden Pendik de nasibine düşeni almış, 5 yıl boyunca Kemikli Dere Mevkii’nde İngiliz Karakolunun esareti altında kalmıştır.
Kurtuluş Savaşı yıllarında bağımsızlık mücadelesinde üstün hizmetleri bulunan Pendik köylülerinin çok azı geri dönebilmiştir. 1923 Lozan Antlaşmasıyla Pendik, düşman kuvvetlerinden temizlenmiştir.
Mübadele Yılları
1924 Temmuz’unda Türkiye-Yunanistan Nüfus Mübadelesiyle Preveze, Drama ve Yanya gibi kentlerden 2 bin 200 Müslüman Türk, Sulh isimli bir gemiyle Pendik’e gelmiştir. Mübadiller, içlerinde devlet erkânından Abdülhalik Renda ve İzzettin Çalışlar’ın da bulunduğu bir heyetçe karşılanmış ve önceden tespit edilen evlere görevlilerce yerleştirilmiştir. Mübadillerin gelmesiyle Pendik’in demografik yapısı değişmeye başlamıştır.
Nüfus Hareketleri
Diğer bir göç dalgası 1930’lu yıllarda Anadolu’dan olmuştur. 1935 yılında nüfus 4 binken yurt dışından ikinci bir göç dalgasıyla 1960’ta 14 bin olmuş, 1970’e girildiğinde ise 30 bini bulmuştur.
1970’ ler den itibaren ilçenin sayfiye yapısı bozulmaya başlamış, sahilde bulunan konakların ve yazlıkların yerini çok katlı yapılar almaya başlamıştır.
1980’de onaylanan ve İstanbul ’da ki sanayi gelişimine yeni düzenleme getiren Büyük İstanbul Nazım Planının hayata geçmesiyle Pendik’in 60 binlik nüfusu 1990’da 235 bine ulaşmıştır. (3)
Pendik 04.07.1987 tarihinde 19507 Sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan 3392 Sayılı Kanun’la Kartal’dan ayrılarak müstakil ilçe olmuştur.
- Fiyat
- Teknik Destek
- Hız